Ny nummerplade hos autoriseret nummerpladeoperatør

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hvad end du mangler en ny nummerplade, skal have foretaget ejerskifte af bil eller omregistrering af køretøj, er vi hos Jels Bilhus altid klar til at hjælpe dig. Vi er autoriserede nummerpladeoperatører, så du kan få ny nummerplade hos os – helt uden besvær.

Vi er placeret lokalt i Jels ved Rødding, men vi hjælper dagligt kunder fra blandt andet Ribe og Vojens samt resten af Sønderjylland.

Stor erfaring med ind- og omregistrering

Gennem mange års erfaring med indregistrering og omregistrering af biler, er vi blevet hurtige til at klare de praktiske forhold. Du undgår unødig ventetid, og vi klarer besværet for dig, så du igen kan komme ud på vejene.

Om du søger ny nummerplade til din personbil, varevogn eller trailer, så har vi det hele i vores bilhus – og vi har styr på alle regler og lovgivningen på området.

Hvis du skal importere eller har importeret køretøj fra udlandet, kan vi desuden sørge for at foretage afgiftsberegning. Målet er at have dig i centrum, så det er nemt og bekvemt.

Book tid til at få lavet en ny nummerplade i dag

Hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker at bestille en tid, så er du velkommen til at besøge os på vores adresse i Jels. Åbningstiderne er mandag til fredag mellem 9 og 17, hvor dørene er åbne.

Vi kan også fanges på telefon 23 65 22 33 eller på mail salg@jelsbilhus.dk, hvis du vil have uforpligtende rådgivning og et tilbud på vores hjælp.

Lav din bestilling af nummerplade, eller kom ud og se på en ny nummerplade hos os. Vi sikrer dig en god pris – uanset dit behov.

Familieejet virksomhed siden 1975

Søren, vores nuværende ejer, overtog virksomheden efter sin far i 2010, og styrer forretning med kyndig hånd.

Tryghed og tillid - det kendetegner os!

Vores kunder kommer tilbage. Vi skaber værdifulde relationer med vores kunder, så alle bliver tilfredse.

Kvalitetsbevidst rådgivning om biler

Vi er din gode ven i køb- og salgsprocessen, så vi sammen finder en bil der matcher dine behov.

Følg med på Facebook

Hvordan ser din drømmebil ud?

Fortæl os om dine ønsker og behov ved evt. salg eller lease af bil. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksklusive biler og lavprisbiler

Vi sigter mod altid at have de biler på lager, der rører sig på markedet. Hvad enten du leder efter en eksklusiv bil eller en lavprisbil, finder du den hos os.

Vi har biler i et prisleje fra 50.000 til 3.000.000. Der er med andre ord biler til ethvert behov. Bilerne er som regel mellem 3-6 år gamle, men vi har også endnu nyere biler. I kraft af et tæt samarbejde med tyske forhandlere kan vi importere tyske biler, der generelt er mere veludstyret, og udvalget af biler er stort. Audi, Mercedes, BMW og VW er blot nogle af de mærker vi forhandler.

Har du spørgsmål?
​Kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jels Bilhus ApS

Jels Vestergade 43, 6630 Rødding

Klik her for rutevejledning

CVR: 42015288

Kontakt os

Telefon: 2365 2233

E-mail: salg@jelsbilhus.dk

Indhent et tilbud.

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 17.00

Søndag og helligdage: efter aftale.

Mails besvares alle dage.